Spectrum Spatial (SSA/LIM)

Expand all | Collapse all

Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

  • 1.  Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

    Posted 07-18-2018 01:11

    I have added a WMS as a Business layer as shown below:

    ?When I click on a polygon the Get Feature Info displays the attributes skewed by 90 degrees as shown below:

    Are there some parameters I have missed setting in SSA?

    Has anyone else encountered this issue?

     



  • 2.  RE: Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

    Posted 07-19-2018 07:29

    Hi David , We couldn't see any image. Can you add the image in comments?



  • 3.  RE: Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

    Posted 07-19-2018 17:48

    Thanks for your reply, Krishna.

    The images didn't seem to "stick", I'll try again.

    The WMS configuration below:

    WMS Planning Zones - ConfigurationA snapshot of the skewed information below:

    WMS Planning Zones - Info Error?I hope these images are legible!

     



  • 4.  RE: Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

    Posted 07-25-2018 00:11
    1. I have checked the Get Feature Info box?.
    2. WMS layers are not available for InfoTemplates.


  • 5.  RE: Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

    Posted 08-23-2018 05:37

    @Abhiraj Satarate?, any plans to have the Template Designer support Feature Info from WMS-services?



  • 6.  RE: Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

    Employee
    Posted 08-23-2018 06:54

    Template Designer is not supported for WMS layers. @Andy d'Andilly?  something to consider for future roadmap.



  • 7.  RE: Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

    Posted 04-01-2020 22:27
    Can anyone provide an update on whether version 2019 provides Template Designer support for  Feature Info from WMS-services
    Thanks


    ------------------------------
    Janet Bateson
    Senior Consultant
    Critchlow Ltd (VAR)
    ------------------------------



  • 8.  RE: Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

    Employee
    Posted 04-02-2020 08:45
    Hi Janet,

    SSA version 2019.1 does not support applying custom templates to WMS feature info requests.

    Regards,
    Vishwas

    ------------------------------
    Vishwas Gupta
    Pitney Bowes Software India Pvt. Lt
    NOIDA
    ------------------------------



  • 9.  RE: Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

    Posted 08-23-2018 17:50

    On the subject of Template Designer, with SSA 12.0 there was a very useful template named notSelectable.html which I used for symbol layers that did not need attribute display. This does not seem to be available now, is there a way I can emulate this instead of being stuck with DEFAULT which displays all columns?



  • 10.  RE: Get Feature Info from WMS Map Displaying Incorrectly

    Posted 08-29-2018 18:48

    Although the query above re the notSelectable.html info template is still open I wish to close off the WMS Feature Info? display problem; it is displaying correctly after the SSA 12.2.1 upgrade. Thanks for everyone's input to date.