MapInfo Nordic & Baltic Users Group

Expand all | Collapse all

Hej Peter og alle lige nu kan jeg ikke tilgå Geodatastyrelsens ortofoto Jeg får en fejlmeddelelse: User MapInfoPro does not have acces to service WMS:orto-foraar Har nogen en ide, hvordan jeg fikser det?

 • 1.  Hej Peter og alle lige nu kan jeg ikke tilgå Geodatastyrelsens ortofoto Jeg får en fejlmeddelelse: User MapInfoPro does not have acces to service WMS:orto-foraar Har nogen en ide, hvordan jeg fikser det?

  Posted 08-07-2018 11:18


 • 2.  RE: Hej Peter og alle lige nu kan jeg ikke tilgå Geodatastyrelsens ortofoto Jeg får en fejlmeddelelse: User MapInfoPro does not have acces to service WMS:orto-foraar Har nogen en ide, hvordan jeg fikser det?

  Posted 08-07-2018 08:25

  Det er vel en fejl hos dem...

  "Download - Vi har været nødsaget til at lukke midlertidigt for adgangen til http://download.kortforsyningen.dk

  da den tidligere opdatering påvirkede rettighederne for nogle brugere" • 3.  RE: Hej Peter og alle lige nu kan jeg ikke tilgå Geodatastyrelsens ortofoto Jeg får en fejlmeddelelse: User MapInfoPro does not have acces to service WMS:orto-foraar Har nogen en ide, hvordan jeg fikser det?

  Posted 08-07-2018 08:37

  Hej

  https://kortforsyningen.dk/ kan jeg se at der er generelle problemer med adgang til web-tjenester og at der også tidligere har været poblemer med rettigheder for visse brugere.

  De arbejder på at løse problemet.